FAQ  •  Login

How to play powerslave?

Moderator: Moderators

<<

Guest

Post Sun Aug 21, 2005 6:10 am

How to play powerslave?

Hi, I've tried playing powerslave, the grest DOS game, but I can't play it with sound if I run it normally, I've tried VDMSound, but it always crashes before starting the game.

Do you know how can I make it to work perfectly? Thanx a lot.
<<

Lord Molder

User avatar

Cultist

Posts: 275

Joined: Sat Apr 16, 2005 6:04 pm

Location: Australia

Post Sun Aug 21, 2005 10:43 am

Its a right bastard of a game to get running,see `Witcthaven and Witchhaven 2' topic......
`theres no place like home....Eheheeee!
<<

Joeyxp2

Bat

Posts: 7

Joined: Wed Aug 31, 2005 1:19 am

Post Wed Nov 16, 2005 11:26 pm

Powerslave works fine with DOSBox

I managed to get this game working with the help of another user without all the booting. Simply use DOSBox and enable dynamic core.

You have to increase speed a lot or else the game will run really choppy, do that by increasing CPU cycles.
<<

bone72

Post Fri Nov 18, 2005 6:34 am

Things to do

Guest wrote:Hi, I've tried playing powerslave, the grest DOS game, but I can't play it with sound if I run it normally, I've tried VDMSound, but it always crashes before starting the game.


I gotta run right now, but I will definatly look into it later - Hold that thought!
<<

Guest

Post Wed Feb 24, 2010 8:55 pm

WTF????? :shock: !!

Return to BuildXP

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 2 guests

cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Designed by ST Software for PTF.