How to play powerslave?

Discussion about using or improving the BuildXP guide.

Moderator: Moderators

Post Reply
Guest

How to play powerslave?

Post by Guest » Sun Aug 21, 2005 6:10 am

Hi, I've tried playing powerslave, the grest DOS game, but I can't play it with sound if I run it normally, I've tried VDMSound, but it always crashes before starting the game.

Do you know how can I make it to work perfectly? Thanx a lot.

User avatar
Lord Molder
Cultist
Posts: 275
Joined: Sat Apr 16, 2005 6:04 pm
Location: Australia

Post by Lord Molder » Sun Aug 21, 2005 10:43 am

Its a right bastard of a game to get running,see `Witcthaven and Witchhaven 2' topic......
`theres no place like home....Eheheeee!

Joeyxp2
Bat
Posts: 7
Joined: Wed Aug 31, 2005 1:19 am

Powerslave works fine with DOSBox

Post by Joeyxp2 » Wed Nov 16, 2005 11:26 pm

I managed to get this game working with the help of another user without all the booting. Simply use DOSBox and enable dynamic core.

You have to increase speed a lot or else the game will run really choppy, do that by increasing CPU cycles.

bone72

Things to do

Post by bone72 » Fri Nov 18, 2005 6:34 am

Guest wrote:Hi, I've tried playing powerslave, the grest DOS game, but I can't play it with sound if I run it normally, I've tried VDMSound, but it always crashes before starting the game.


I gotta run right now, but I will definatly look into it later - Hold that thought!

Guest

Post by Guest » Wed Feb 24, 2010 8:55 pm

WTF????? :shock: !!

Post Reply